IMG_6589_edited_edited_edited_edited.jpg

Kuvauspaketti I — 80€

sisältää 6 viimeisteltyä kuvaa

Kuvauspaketti II — 100€

sisältää 8 viimeisteltyä kuvaa

 

Kuvauspaketti III — 120€

sisältää 10 viimeisteltyä kuvaa

 

Lisäkuvat:

10 € / kpl

Ratsastuskuvat 5€ / kpl

JOKAISEEN PAKETTIIN KUULUU:

Kuvauksen suunnittelu yhdessä, max. 1,5h kuvausta valitussa miljöössä, koevedosgalleria.

Mahdollisuus kuvata myös ratsastusta!

Pelkistä ratsastuskuvista voimme sopia hinnan erikseen, mutta muotokuvat + ratsastuskuvat menevät ylläolevan hinnaston mukaan, ja sisältyvät paketin kuvamäärään. Lisäkuvat ratsastuksesta 5€/kpl. Yli 1,5h kuvausajasta veloitan 30€/30min. 

 

Jokainen kuvaus sisältää yksityisen koevedosgallerian, josta asiakas saa valita haluamansa kuvat käsiteltäväksi. Hinta määräytyy valitsemiesi kuvien määrän mukaan. Valitut kuvat jälkikäsitellään huolellisesti, ja toimitetaan kuvapankkiin 1-14 päivän kuluessa kuvauksesta. 

HEVOSVALOKUVAUS

KUVAUSPÄIVÄ TALLILLA?

Kerää talliporukka kasaan ja

pidetään kiva kuvauspäivä yhdessä!

 

Vähintään kolme kuvattavaa tallilta, Turun seudulta riittää kaksi kuvattavaa.

 

Matkakulut jaetaan kuvattavien kesken, ja jokainen kuvattava saa kuvauksestaan -15%

HUOMIOITAVAA!

• Huomioithan, että koevedosgallerian kuvat ovat raakakuvia suoraan kamerasta (tai kevyesti käsiteltyjä), eikä niitä tule tallentaa sellaisenaan.

• Kun olet tulossa kuvattavaksi hevosesi kanssa, huolehdithan että hevosesi on siistitty, sillä on puhtaat varusteet sekä mahdollisimman neutraalit suitset/päitset, ellei muuta olla sovittu. Oman asusi ja mahdollisen meikkisi voit miettiä teemaan (ja säähän) sopivaksi niin, että sinulla on kuitenkin miellyttävä olla. 

• Turvallisuuden takaamiseksi on hyvä ottaa kuvaukseen mukaan turvakengät, joiden kanssa kuljetaan kuvauspaikalta toiselle. Jos kuvattava haluaa ottaa kuvia esimerkiksi korkokengissä taikka ilman kypärää, tekee hän sen omalla vastuullaan!

• Kuvauksiin on mahdollista saada mukaan erilaista rekvisiittaa, joista veloitetaan laskussa. Esimerkkinä mm. hevosille turvalliset savupanokset, erilaiset kankaat, saippuakuplat tai sormivärit.

• Kuvauksissa säävaraus (ellet sitten halua kuvia sadepisaroiden tuunaamana, tai hienoja hulmuharjakuvia myrskytuulessa!)