Kuvauspaketti I — 50€

sisältää 5 viimeisteltyä kuvaa

 

Kuvauspaketti II — 80€

sisältää 8 viimeisteltyä kuvaa

 

Kuvauspaketti III — 100€

sisältää 10 viimeisteltyä kuvaa

 

Lisäkuvat:

10 € / kpl

JOKAISEEN PAKETTIIN KUULUU:

Kuvauksen suunnittelu yhdessä, max. 1h kuvausta valitussa miljöössä, koevedosgalleria.

Yli 1h kuvausajasta veloitan 30€/30min. 

 

Jokainen kuvaus sisältää yksityisen koevedosgallerian, josta asiakas saa valita haluamansa kuvat käsiteltäväksi. Hinta määräytyy valitsemiesi kuvien määrän mukaan. Valitut kuvat jälkikäsitellään huolellisesti, ja toimitetaan kuvapankkiin 1-14 päivän kuluessa kuvauksesta. 

Asiakas saa kuvat itselleen nettikoossa  (2048px) sekä myös alkuperäiskoossa, esimerkiksi kuvatuotteiden teettämistä varten.

MUOTOKUVAUS

HUOMIOITAVAA!

• Huomioithan, että koevedosgallerian kuvat ovat raakakuvia suoraan kamerasta (tai kevyesti muokattuja), eikä niitä tule tallentaa sellaisenaan.

• On hyvä ottaa kuvausta varten esimerkiksi muutama erilainen asu tai asuste, niin saadaan kuviin hieman monipuolisuutta!

• Säävaraus. Kuvaus mahdollisuus suorittaa myös sisätiloissa, mutta pääosin ulkona. 

MITÄ KUVATTAISIIN?

Mahdollisuus ikuistaa esimerkiksi tärkeät juhlapäivät, mm. rippikuvat, ylioppilaskuvat tai valmistujaiset. Juhlakuviin mahdollisuus lisätä perhe- ja sukulaiskuvat, tai vaikkapa kuvat kumppanin tai lapsen kanssa. Nappaa vaikka perheen koirakin mukaan! Jos näiden kuvaamiseen ei kulu lisäaikaa, kuvat menevät ylläolevan hinnaston mukaan. 

 

⤷ Entä tarvitsetko edustavat kuvat työhakemukseen tai CV:hen? Joukostaerottuvat Instagram-kuvat feediä piristämään? Kaikki onnistuu!