VARSINAIS - SUOMI

FINLAND

Kuvaus räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja suoritetaan hänen haluamassaan miljöössä. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisikaan tarkkaa skenaariota kuvauspaikasta tai kuviesi tyylistä - voit esittää toiveesi, joiden pohjalta voimme yhdessä suunnitella molemmille sopivan kokonaisuuden! Vastavuoroisesti voimme suorittaa kuvauksen vaikka täysin fiiliksen mukaan ilman valmista suunnitelmaa, jolloin lopputulos voikin yllättää. Etkä tarvitse mitään tiettyä juhlapäivää, sillä ihania kuvia voi ottaa milloin vain, eikö?

 Mikä olisikaan sen parempi keino taltioida elämän tärkeitä hetkiä, kuin ikuistaa ne kuviksi, jotka säilyvät useita vuosikymmeniä?

PALVELUT

“ EN ASU TURUN SEUDULLA, MUTTA HALUAN KUVAUKSEN! ”

Ei hätää! Hintaan lisätään vain ennalta sovitut matkakulut. Mikäli samalle kuvauspaikalle, alueelle tai matkan varrelle saadaan useampi kuvattava, saa koko porukka kuvauksistaan pienen alennuksen, sekä matkakulut jaetaan kaikkien kesken. Kerää siis kaverit ja vaikka kaverin koiran kaimat mukaan, niin suunnitellaan yhdessä kiva kuvauspäivä!

TUTUSTU PALVELUIHINI

KUVAUSEHDOT

Kuvat ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan asiakkaan omaan käyttöön, ellei muuta olla erikseen sovittu. Niitä ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille ilman lupaa, eikä käyttää virtuaalitalleilla tai kuvakilpailuissa. Kuvia ei saa myöskään käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman erillistä sopimusta! Jos haluat kuvan hevosestasi esim. Sukupostiin, otathan yhteyttä. Kuvien julkaisu- ja tekijänoikeudet säilyvät minulla, ja saan käyttää kuvia vapaasti esimerkiksi portfoliossa sekä mainonnassa. Kuvattavalta kysytään kuitenkin aina lupa kuvien julkaisuun. Jos et ole aivan varma kuvien käytöstä, voit aina varmistaa sen laittamalla minulle viestiä. 

Kuvien kaikenlainen muokkaus ja rajaus on ehdottomasti kielletty! Koskee myös Instagram-filttereitä sekä Lightroom-presettejä. Kuvat ladataan lataus-toiminnolla omaan laitteeseen, ja jos et tiedä miten se toimii, kysythän apua. Näyttökuvien julkaisu on kiellettyä.

Kun julkaiset kuvia, kirjoitathan ystävällisesti kuvan yhteyteen:

KUVA ©​​​​​​​ Emma Kallioniemi / Picallioniemi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now